Dobrodosli

Nadam se da cete naci ovde sve ono sto je bas vama u ovom trenutku potrebno, a za sve ono cega nema na blogu potrudicu se da vam odgovorim, a vi postavite pitanje na moj mail. Ako zelite mozete da mi postavite pitanje u vezi dojenja na e-mail: tea774@hotmail.com Ne zaboravite da pogledate i u arhivi! Vasa pitanja i moj odgovor cu postaviti na svoj blog bez vasih licnih podataka vec samo kao temu koja bi mogla biti interesantna jos nekoj mami. Ukoliko ne zelite da se vase pitanje pojavi na blogu molim vas da mi to naglasite u mailu.

среда, 26. октобар 2011.

Izložba na Tašmajdanu

"Podržimo početak života - pomozimo prevremeno rođenim bebama"

Tokom tri meseca trajanja kampanje ostvareni su prvi rezultati – kupljena je najsavremenija pumpa za izmlazanje mleka koja majkama na Institutu olakšava taj proces jer ujednačenim ritmom stimuliše i izvlači mleko, ne dozvoljavajući da se višak zadrži. Osim toga, sakupljen je deo sredstava za nabavku novih inkubatora, a određen deo sredstava usmeren je i na edukaciju zaposlenih na Institutu.

Danas su naše bebe srećne i nasmejane zahvajući majkama koje su donirale svoje mleko. Njihova izložba slika otvorena je 7. oktobra na Tašmajdanu i trajaće mesec dana. Pozivamo vas da dođete i pogledate kako su stasale naše prevremeno rođene bebe i kako uživaju u svojim prvim koracima.

Sve informacije o prvoj Banci humanog mleka možete pronaći na sajtu www.bankamleka.rs i Facebook strani „Podrži i ti“ (http://www.facebook.com/BankaMleka).

Нема коментара: