Dobrodosli

Nadam se da cete naci ovde sve ono sto je bas vama u ovom trenutku potrebno, a za sve ono cega nema na blogu potrudicu se da vam odgovorim, a vi postavite pitanje na moj mail. Ako zelite mozete da mi postavite pitanje u vezi dojenja na e-mail: tea774@hotmail.com Ne zaboravite da pogledate i u arhivi! Vasa pitanja i moj odgovor cu postaviti na svoj blog bez vasih licnih podataka vec samo kao temu koja bi mogla biti interesantna jos nekoj mami. Ukoliko ne zelite da se vase pitanje pojavi na blogu molim vas da mi to naglasite u mailu.

Video snimci

Pravilno postavljanje bebe na dojku
Da bi beba efikasni sisala potrebno je pravilno postaviti bebu na dojku. Dojenje stvara bol jedino ako nena NIJE dobro uhvatila dojku ustima. Ukoliko vas bole bradavice, ukoliko se na njima pojavljuju ranice (ragade) obavezno proverite polozaj bebinih usta ba dojki.
Vazna napomena: velicina dojki nije presudna za to da li mozete da dojite bebu ili ne i da li imate dovoljno mleka ili ne. Sve zene imaju jednaku mlecnu zlezdu, razliku u velicini i obliku dojki cini masno tkivo.