Dobrodosli

Nadam se da cete naci ovde sve ono sto je bas vama u ovom trenutku potrebno, a za sve ono cega nema na blogu potrudicu se da vam odgovorim, a vi postavite pitanje na moj mail. Ako zelite mozete da mi postavite pitanje u vezi dojenja na e-mail: tea774@hotmail.com Ne zaboravite da pogledate i u arhivi! Vasa pitanja i moj odgovor cu postaviti na svoj blog bez vasih licnih podataka vec samo kao temu koja bi mogla biti interesantna jos nekoj mami. Ukoliko ne zelite da se vase pitanje pojavi na blogu molim vas da mi to naglasite u mailu.

петак, 27. мај 2011.

Nova Rosa boca – pravi izbor za prirodu, vas i vaše dete

Za pravilan rast i razvoj dece veliki značaj ima zdrava životna sredina. Mnoge odluke koje donosimo, a tiče se našeg odnosa prema prirodi, utiču na to da li će naši mališani odrastati u zdravom okruženju.
Upravo zato Rosa je kreirala nove, lakše Rosa boca od 1,5l i 0,5l za čiju izradu se koristi od 10 do 20% manje plastike nego prošle godine.
Prepozantljive su po manjem grlu i vidljivo drugačijem zatvaraču, a u odnosu na ambalažu u koju je Rosa flaširana 2005. godine, današnje boce lakše su od 34 do 43%.
Link
Rosa voda u novoj ambalaži, pravi je izbor za prirodu, vas i vaše dete.
Posetite naš sajt i Facebook stranicu:
www.rosa.co.rs
http://www.facebook.com/vodaRosa

Нема коментара: